SALES REPRESENTATIVE BENELUX

Die zorgt voor groei met optimaal tevreden klanten


COMMERCIËLE SPARRINGPARTNER// Jij wordt gedreven door het behalen van commerciële successen, maar doet dit altijd vanuit het vervullen een klantbehoefte. Dit komt doordat je goed en snel doorgrondt waar deze behoefte van de klant zit. Het zit in jou om daar een passend antwoord op te vinden en de koppeling te maken met het portfolio van NewStar. Hiermee help je jouw klanten hun eigen omzet te vergroten, waardoor zij je altijd met open armen ontvangen.


PROACTIEF// Samen met de Head of Sales Benelux - jouw leidinggevende - zoek je proactief naar nieuwe potentiele klanten en manieren om het productportfolio van NewStar verder uit te breiden in de Benelux. Dit kan zowel bij B2B resellers van IT/AV/elektronica zijn als bij de grote retail/e-commerce partijen. Bij nieuwe klanten en bestaande klanten denk je proactief mee als het gaat om het vergroten van hun omzet door het inzetten van het NewStar productportfolio. Je beantwoordt alle vragen van onze klanten en zorgt met snelle en goede antwoorden voor een optimale tevredenheid.


SAMEN// Je begrijpt dat we onze gezamenlijke doelstelling – NewStar dé beste aanbieder van TV- en monitorsteunen te maken  alleen kunnen behalen als we samenwerken. Naast jouw eigen commerciële werkzaamheden, ondersteun je naast het beheer van je eigen op te bouwen klantportfolio je collega Account Managers in de Benelux. 


NEWSTAR// NewStar is een internationaal leidende en snelgroeiende aanbieder van audiovisuele- en monitorsteunen. Inmiddels zijn wij actief in meer dan 30 landen, die met circa 25 werknemers vanuit ons kantoor in Haarlem bediend worden. Professionaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar hebben wij een jong, enthousiast en dynamisch team. We gaan voor elkaar door het vuur, springen bij voor collega’s als dit nodig is, maar vieren ook de successen samen. 


JOUW PROFIEL// Je bent een zelfstandige, resultaatgerichte, flexibele werker op HBO werk en denkniveau die al minimaal 2 jaar werkzaam is in een sales functie. Je hebt een huntersmentaliteit met sterke communicatieve vaardigheden die zaken graag optimaal goed regelt voor onze klanten. Je ziet in elk “probleem” de uitdaging tot het vinden van een oplossing. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Haarlem. Je bent flexibel en snapt dat commerciële successen soms ook buiten kantoortijden geboekt worden en met jouw winnaarsmentaliteit vind je dit dus ook geen probleem. NewStar biedt je een goed salaris en verdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt je zowel in het Nederlands als Engels goed verstaanbaar maken, beheersing van de Franse taal is een pre. Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar om ons team te versterken. 


CONTACT// Herken jij jezelf hierin? Mail je CV met pasfoto, voorzien van motivatie naar de Head of Sales Benelux Ricardo Lievense ricardo@newstar.nl