Cable de switch KVM NewStar, USB
zoom

SVUSB2N1-15 Cable de switch KVM NewStar, USB

El SVUSB2N1-15 es un cable de Switch KVM, 2 en 1, de 5 metros, para teclado y ratón USB. Con este cable podrá conectar un switch KVM NewStar a un PC/servidor.

De NewStar universele 2-in-1 KVM switch kabels, model SVSUB2N1-15, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM switches. Toetsenbord-, muisaansluiting USB, monitor M/F. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts de helft ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax-kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Leer más

Especificaciones

General
Conexión
:
USB


Funcionalidad
Tipo
:
Fijo

Ajuste de la altura
:
Ninguno


Información
Número de artículo
:
SVUSB2N1-15

EAN
:
8717371443528

Color
:
Gris

Garantía
:
5 añosInformación del producto

De NewStar universele 2-in-1 KVM switch kabels, model SVSUB2N1-15, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM switches. Toetsenbord-, muisaansluiting USB, monitor M/F.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts de helft ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax-kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Documentación del producto

Descargue la documentación del producto disponible aquí. En caso de tener más preguntas, no dude en ponerse en contacto con nuestro servicio y asistencia por correo electrónico: info@newstar.eu.