Cable de Switch KVM NewStar, PS/2
zoom

SVPS23N1-6 Cable de Switch KVM NewStar, PS/2

El SVPS23N1-6 es un cable de Switch KVM, 3 en 1, de 2 metros. Con este cable podrá conectar un switch KVM NewStar a un PC/servidor.

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model SVPS23N1-6, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM switches. Toetsenbordaansluiting M/M, muis M/M, monitor M/F. Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts één derde ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels. Het VGA gedeelte is een coax-kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.
Leer más

Especificaciones

General
Conexión
:
PS/2


Funcionalidad
Tipo
:
Fijo

Ajuste de la altura
:
Ninguno


Información
Número de artículo
:
SVPS23N1-6

EAN
:
8717371440626

Color
:
Negro

Garantía
:
5 añosInformación del producto

De NewStar universele 3-in-1 KVM switch kabels, model SVPS23N1-6, zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. De kabels zijn speciaal ontwikkelt voor het gebruik met de NewStar KVM switches. Toetsenbordaansluiting M/M, muis M/M, monitor M/F.

Deze kabels combineren toetsenbord, monitor en muis in één zeer compacte kabel. De kabel is zo compact dat er slechts één derde ruimte wordt gebruikt ten opzichte van ouderwetse kabels.

Het VGA gedeelte is een coax-kabel op ferriet basis. De hoge kwaliteit voorkomt wazige en onscherpe beelden.


Documentación del producto

Descargue la documentación del producto disponible aquí. En caso de tener más preguntas, no dude en ponerse en contacto con nuestro servicio y asistencia por correo electrónico: info@newstar.eu.